Ευθύμιος Καραΐσκος: Στην υγεία, δεν χωρούν ούτε εκπτώσεις ούτε παραχωρήσεις.


Για την υγεία... πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας

Νοσοκομείο Λαμίας για συζήτηση με Διοίκηση, γιατρούς, νοσηλευτές, Σύλλογο εργαζομένων και λοιπό προσωπικό, προσωπικό πρώτης γραμμής και με προσωπικό υποστήριξης. Μαζί και οι υποψήφιοι από το χώρο της υγείας.

Νιώθεις διαφορετικά όταν διαπιστώνεις πως οι αναγκαίες υποδομές έρχονται, εγκαθίστανται και θα αρχίσουν να λειτουργούν. Όταν διαπιστώνεις ότι δημιουργούνται και λειτουργούν και νέα τμήματα. Τελικά ο μαγνητικός και ο αξονικός θα μπουν σε λειτουργία, τερματίζοντας με αυτό τον τρόπο την ταλαιπωρία και την οικονομική αιμορραγία συγχρόνως των πολιτών.

Βλέπεις ορατά τα γοργά και ασφαλή βήματα που έγιναν από τη Διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό αλλά και διοικητικό προσωπικό, που «έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό» και άλλαξαν την εικόνα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις εμπιστοσύνης στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Γνωρίζουμε ότι το Νοσοκομείο δεν είναι μόνο υποδομές και μηχανήματα... είναι κυρίως άνθρωποι. Άνθρωποι, που στα χρόνια της κρίσης πήραν στις πλάτες τους τον τομέα της δημόσιας υγείας και «υπερέβαλαν εαυτόν».

Αυτό για εμάς αποτελεί μια ανοιχτή πρόκληση να μπούμε μπροστά για να συμπληρωθούν τα κενά, να έρθουν νέοι γιατροί, μόνιμο προσωπικό και να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι υποδομές. Και εδώ ο διάλογος, η συνεργασία και η συμπόρευση, προτεραιότητά μας. 

Δεν είναι φιλόδοξο το σχέδιο της διασύνδεσης του Νοσοκομείου της Λαμίας με το Πανεπιστήμιο και τις Πανεπιστημιακές σχολές. Ίσως να είναι και αναγκαίο. Χρειαζόμαστε ένα άλμα προς τα μπρος. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με γνώση και με εμπειρία για να λειτουργήσουν τα τμήματα πρώτης γραμμής. 

Η επίσκεψη στο ΕΚΑΒ, ανέδειξε τα κτιριακό πρόβλημα και την αναγκαιότητα να αποκτήσει κτήριο ιδιόκτητο για τη στέγασή του. Και εδώ στεκόμαστε αρωγοί, πέρα και πάνω από αρμοδιότητες. 
Στην υγεία, δεν χωρούν ούτε εκπτώσεις ούτε παραχωρήσεις.













Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη