Προσκυνηματική εκδρομή από την ενορία Αγίας Αικατερίνης Στυλίδας


              Την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2019 το απόγευμα το Φιλόπτωχο Ταμείο Της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης Στυλίδος υπό τον Αρχιερατικό Επίτροπο Στυλίδος, Διευθυντή του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή - Στέγη Γερόντων Στυλίδος»   και Εφημέριο του Ιερού Ναού  Παν. Αρχιμ. π. Μάξιμο Νικολόπουλο διοργάνωσε με την ευχή του Σεβαμσιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου Προσκυνηματική αποδημία στην Βοιωτία και συγκεκριμένα στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Ευαγγελιστού Λουκά όπου οι περί τους 55 συμμετέχοντες προσεκύνησαν τον Τάφο και το λείψανο του Αποστόλου καθώς και  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Νέου Θηβών όπου συμμετείχαν  με πολλή τάξη και ευλάβεια στην Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία και μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων και προσκύνησαν το Ιερό Λείψανο του Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου.

                Αμέσως μετά στο Αρχονταρίκι του Ναού φιλοξενήθηκαν με πολλή αγάπη από τις Κυρίες του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης'' με αλάδωτο Δείπνο αλλά και με λόγους διδακτικούς με σκοπό την Πνευματική τους οικοδομή και ενίσχυση.

                Ο π. Μάξιμος εκ μέρους των προσκυνητών  ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο του Προσκυνηματικού Ναού π. Ευάγγελο Ρουσέτη, δια την Αβραμιαία φιλοξενία και την αδελφική αγάπη και του ευχήθηκε καλή Ανάσταση.

                Το βράδυ επέστρεψαν στην πόλη της Στυλίδος γεμάτοι Πνευματικές εμπειρίες, υποσχόμενοι κι' άλλες τέτοιου είδους προσκυνηματικές εξορμήσεις.





www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη