Ευθύμιος Καραΐσκος: Θα γινόμουν βαρετός αν μιλούσα πάλι για επικίνδυνα πεζοδρόμια, για ελλιπή φωτισμό και για όλα αυτά που καθημερινά συναντάμε σε κάθε γωνιά της πόλης μας


Σήμερα βρεθήκαμε στην οδό Καβάφη...

Θα γινόμουν βαρετός αν μιλούσα πάλι για επικίνδυνα πεζοδρόμια, για ελλιπή φωτισμό και για όλα αυτά που καθημερινά συναντάμε σε κάθε γωνιά της πόλης μας.

Σήμερα θέλω να αναφερθώ στους ανθρώπους. Σε όλους εσάς που συναντάμε κάθε μέρα στους δρόμους και στα καταστήματα της πόλης μας. Θέλω να αναφερθώ στη λαχτάρα που βλέπει κανείς στα μάτια σας και την προσμονή για να αλλάξει επιτέλους κάτι...

Κάτι μικρό, κάτι ελάχιστο, κάτι πολλές φορές ανέξοδο, που όμως θα κάνει τη διαφορά και θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για το αμέσως επόμενο, για το αμέσως μεγαλύτερο, για αυτό που θα ξεκινήσει μια θετική πορεία για το καλύτερο.






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη