Νίκος Σταυρογιάννης: Έφτασε η στιγμή να (μας) αλλάξουν τα φώτα... στην κυριολεξία!


Έφτασε η στιγμή να (μας) αλλάξουν τα φώτα...στην κυριολεξία!

Ξεχνάμε τις λάμπες που καίγονται σε λίγες μέρες, τον ανεπαρκή φωτισμό αλλά και τα τεράστια κόστη σε ενέργεια και περιβαλλοντικές επιπτώσεις από το απαρχαιωμένο σύστημα οδοφωτισμού.

Οι εργασίες για την αντικατάσταση του συστήματος οδοφωτισμού με σχεδόν 12.000 νέα φωτιστικά σώματα και λάμπες τύπου LED ξεκινούν σήμερα με ορίζοντα ολοκλήρωσης το Δεκέμβριο του 2019.

Καλύτερος φωτισμός, εξοικονόμηση που ξεπερνά το 1.000.000€ ετησίως για το Δήμο και έως 40€ για κάθε νοικοκυριό, μείωση κατά 70% των εκλυόμενων ρύπων, καλύτερη ορατότητα για πεζούς και οδηγούς, μείωση της εγκληματικότητας είναι τα οφέλη ενός ακόμα σημαντικού έργου.

Έργο που σχεδιάσαμε προσεκτικά, εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότησή του χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δημότες μας και τώρα, υλοποιούμε.

Kαλύτερη πόλη όχι στα λόγια αλλά στην πράξη!

Και συνεχίζουμε!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη