Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Λαμία ή ευκαιρία για κοινωνικές σχέσεις;


Πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων πραγματοποιούνται στη Λαμία κάθε είδους, από μουσικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις φωτογραφιών, ομιλίες εγκεκριμένων επιστημόνων και ούτω καθεξής.

Ορισμένες κρίνονται απόλυτα επιτυχημένες από την προσέλευση κοινού και ορισμένες όχι

Η επιτυχία δε συνάγεται αν η εκδήλωση ήταν κακής ποιότητας ή όχι αλλά καθορίζεται από άλλους παράγοντεςΟι οποίοι αφορούν τα άτομα τα οποία παρευρίσκονται στην εκδήλωση. 

Λίγοι ''πιστοί'' πραγματικά υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις για αυτό που αντιπροσωπεύουν ενώ οι περισσότεροι παρευρίσκονται για να έρθουν σε επαφή με τους δημοτικούς άρχοντες, τους βουλευτές, τους οικονομικούς παράγοντες και γενικά με τους φορείς της περιοχής αδιαφορώντας πλήρως για αυτές τις εκδηλώσεις.

Ψεύτικα χαμόγελα, άνοστα αστεία, ''λυκοφιλίες'' και άλλα παρόμοια συνθέτουν ένα αποκρουστικό σκηνικό το οποίο δεν έχει λόγο ύπαρξης. 

Τελικά αυτή η συμπεριφορά δείχνει ασέβεια και προς αυτούς που έφεραν εις πέρας τις εκδήλωσεις και σε αυτούς που πραγματικά τις παρακολούθησαν με αμείωτο το ενδιαφέρον.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη