Ευτυχώς που έρχονται εκλογές στη Λαμία


Η Λαμία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μια εικόνα που δεν της αρμόζει. Η αίγλη που είχε τα παλιά τα χρόνια είναι ''κλειδωμένη'' στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αν και βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και οι συνθήκες την ευνοούν για ανάπτυξη από όλες τις απόψεις η Λαμία παραμένει εγκαταλελειμμένη. 

Καμία δημοτική αρχή δε προσέφερε ολοκληρωμένο έργο πλην ελάχιστων εξαιρέσεων που μνημονεύονται σε ιστορικά βιβλία και η προσφορά τους έχει μείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων.

Σήμερα σε προεκλογική περίοδο έχουν γίνει κάποια έργα στη Λαμία όχι ανάπτυξης αλλά ''συντήρησης'' των υποδομών που ήδη προϋπήρχαν. Ενώ δε στον αντίποδα οι ανακοινώσεις για αναπτυξιακά έργα και για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στη Λαμία από τους υποψήφιους δημοτικούς άρχοντες αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Καλό θα ήταν αν ήταν εφικτό η προεκλογική περίοδος στη Λαμία να μη σταματούσε ποτέ διότι πραγματικά θα γινόντουσαν έργα ουσιαστικά και όχι εντυπωσιασμού.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη