Λαμία-ΑΕΚ: Μόνο μεμονωμένα οι φίλοι της Ένωσης στον ημιτελικό


Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στο ΔΑΚ Λαμίας.

Την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ για τον ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης στο ΔΑΚ απαγόρευσε με απόφασή του ο Γιώργος Βασιλειάδης. Με υπουργική απόφαση ανακοινώθηκε ότι οι φίλοι της Ένωσης δεν θα μεταβούν οργανωμένα στη ρεβάνς με τη Λαμία, υπό τον φόβο των επεισοδίων. Ωστόσο, αναμένεται να μεταβούν μεμονωμένα, όπως είχε γίνει και στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η υπουργική απόφαση:

«Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., την Μ. Πέμπτη (25-04-2019) και ώρα 18:00, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, περιόδου 2018 – 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη