Η βεβήλωση και εγκατάλειψη του αρχαίου ελληνικού νεκροταφείου στις Κομποτάδες (video)


Η βεβήλωσις ενός αρχαίου ελληνικού νεκροταφείου στους Κομποτάδες Φθιώτιδος.


Δείτε το video εδώ

Οι Κομποτάδες (Τοπική Κοινότητα Κομποτάδων - Δημοτική Ενότητα ΥΠΑΤΗΣ), ανήκουν στον δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “οι Κομποτάδες”. Έδρα του δήμου είναι η Λαμία και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, οι Κομποτάδες ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Κομποτάδων, του πρώην Δήμου ΥΠΑΤΗΣ του Νομού ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ.

Οι Κομποτάδες έχουν υψόμετρο 53 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,8644240115 και γεωγραφικό μήκος 22,3451225749. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στους Κομποτάδες θα βρείτε εδώ.

κείμενο buk.gr video: www.fryktories.net

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη