Πρόβα... τίτλου για ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία σήμερα (19:30) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει το αήττητο και να κάνει ακόμα ένα ισχυρό βήμα προς τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Λαμία τέσσερις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και έχει ως μοναδικό στόχο ακόμα μία νίκη, προκειμένου να φτάσει ένα βήμα πριν τον τίτλο. 

Στις επάλξεις βρίσκεται ο κόσμος του Δικεφάλου, ο οποίος εξαντλεί τα εισιτήρια και χθες το πρωί είχαν μείνει μόλις 3.000. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λέο Ζαμπά, αλλά και τον Δημήτρη Λημνιό που έμεινε εκτός καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Από την άλλη, η Λαμία ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με 19 ποδοσφαιριστές, ενώ στη διέθεση του Μάκη Χάβου δεν είναι οι Σκόνδρας, Επστάιν, Καραμάνος, Καρυπίδης, Μελισσάς, αλλά και ο τιμωρημένος Πίτι.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη