Κ19: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Λαμία 1-0


Με ήττα τελείωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Υποδομών Κ19 της Super League η ομάδα της Λαμίας καθώς για την εξ αναβολής 25η αγωνιστική το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5 έχασε από την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με σκορ 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τερεζίου στο 57′.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Καραχάλιος, Διαμαντόπουλος, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος, Ζορμπάς, Τανουσάι, Αλιμπαμπά, Καλογεράκης (50′ Ασκοτίρης), Αντεμάι (50′ Φωτόπουλος), Κανελλόπουλος, Τερεζίου (83′ Μιχόπουλος).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Ταγκαλάκης (Φουσέκης), Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Μητσόπουλος, Κουδουνάς (Γιαννακάκος), Κασάπας, Καρβέλης, Ματθαίου (Πατσάνι), Λαμπρόπουλος, Κωστίκας.



www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη