Λαμία - Περήφανη Πόλη ― Αθλητισμός (υποδομές, έργα)



Λαμία - Περήφανη Πόλη ― Ευθύμιος Καραΐσκος


Είναι απαραίτητο για το Δήμο μας να ολοκληρωθούν αθλητικές υποδομές που έχουν μείνει ανολοκλήρωτες και να κατασκευαστούν νέες, ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλοι χώροι για την άθληση των πολιτών και ειδικά των νέων, αλλά και να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες αξιοποίησης.

  • Προωθούμε την αποπεράτωση του εθνικού σταδίου της Καμαρίτσας, με την κατασκευή κερκίδων, φωτισμού, και περιβάλλοντος χώρου στάθμευσης.
  • Συντονίζουμε την αποπεράτωση του κλειστού κολυμβητηρίου, η ολοκλήρωση του οποίου χρονίζει και εκσυγχρονίζουμε το ανοιχτό δημοτικό κολυμβητήριο.
  • Εξετάζουμε την κατασκευή κλειστού γηπέδου χάντμπολ στη Νέα Μαγνησία και τη διαμόρφωση του αεροδρομίου Λαμίας για αγώνες πίστας και αλεξίπτωτου, την αξιοποίηση της παρόχθιας διαδρομής του Σπερχειού για mountain bike ή μοτοσικλέτες cross, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας Κολυμβητηρίου για ΑΜΕΑ. 
  • Στοχεύουμε στην αξιοποίηση της ανοιχτής πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων των ΤΕΙ από τους συλλόγους της περιοχής, αφού ληφθεί οριστική απόφαση για τη μορφή αξιοποίησης των εγκαταστάσεων των ΤΕΙ.
  • Προωθούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τη συστηματική συντήρηση των γηπέδων και κατασκευάζουμε γήπεδα 5X5 για την άθληση της νεολαίας.
  • Προτείνουμε την εγκατάσταση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής για όλους τους δημότες στον χώρο του στρατοπέδου Τσαλτάκη, μετά από την παραχώρηση και ανάπλασή του.
  • Ενεργοποιούμε επιτροπή Αθλητισμού στο Δήμο


dialogos.perifanipoli.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη