Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την 7η ΕΜΑΚ επισκέφτηκε ο Παναγιώτης Στασινός


Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, την Περιφερειακή Διεύθυνση και την 7η ΕΜΑΚ που συστεγάζεται με την Π.Υ. ΒΙΠΕ Λαμίας επισκέφτηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 αντιπροσωπεία του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας Παναγιώτη Στασινό.

 Έγινε ενημέρωση για την στελέχωση του προσωπικού , για τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται καθημερινά,για τις υποδομές στις οποίες φιλοξενούνται καθώς και για τον τεχνολογικό εξοπλισμό τους.

Ο κος Στασινός δήλωσε πως ‘’ο συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο θα επιδιώξει με διεκδικητική πολιτική να στελεχωθούν πλήρως με ομογενοποιημένο μόνιμο προσωπικό οι υπηρεσίες, να αναβαθμιστεί η επιρροή της Λαμίας σε επιχειρησιακό επίπεδο στη Στερεά Ελλάδα ενώ θεωρεί αυτονόητη την πολυεπίπεδη συνεργασία και αρωγή της νέας δημοτικής αρχής που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου 2019’’.

Κοινός στόχος, κατέληξε, όλων πρέπει να είναι τα θέματα προστασίας και ασφάλειας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος ενώ ο σωστός προγραμματισμός και οι συντονισμένες προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων μπορούν να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και ο δήμος να είναι ασφαλής.







lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη