Στη Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου βρέθηκε ο Παναγιώτης Στασινός


Στην Λαϊκή αγορά του Σαββάτου βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας Παναγιώτης Στασινός συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του συνδυασμού Λαμία Στο Κέντρο.

 Ο Κο Στασινός συνομίλησε με του παραγωγούς,τους εμπόρους των Λαϊκών Αγορών καθώς και με πολίτες που ψώνιζαν, για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στην μεγαλύτερη Λαϊκή Αγορά της Λαμίας.

 Ο Κος Στασινός δήλωσε πως είναι απαραίτητο να μπει τάξη στους όρους λειτουργίας της Αγοράς,να αντιμετωπιστεί το παρεμπόριο και η παρανομία ενώ θεωρεί πως μια κλειστή ελεγχόμενη Αγορά,με καθημερινή λειτουργία, θα ανακουφίσει την σημερινή κατάσταση και θα διευκολύνει την εποπτεία και τον έλεγχο ώστε το καθαρό ντόπιο προϊόν να καταλήγει με ασφάλεια στον καταναλωτή-δημότη μας.






lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη