Λαμία: Εκλογές…? Ποιες Εκλογές?


ΕΚΛΟΓΕΣ…? ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

Ενώ ο προεκλογικός πυρετός 4 μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές έχει "χτυπήσει" 40άρι, και καμιά χιλιάδα συν- και ανθυποψήφιοι μαζί με τους "στρατιώτες" τους οργώνουν κυριολεκτικά δρόμους και σοκάκια της Λαμίας ζωσμένοι σταυρωμένα ψηφοδέλτια (τόνοι χαρτί, α ρε καημένε Αμαζόνιε!!!) στο κυνήγι αλαφιασμένων ψηφοφόρων, για τρείς τουλάχιστον συνανθρώπους μας, μαζί με τις οικογένειες και τους αγαπημένους τους, ξημέρωσε μια ξεχωριστή μέρα, άσχετη με όλα τα παραπάνω.

Χθες, αργά το βράδυ, χτύπησε το τηλέφωνό τους και ήταν η...ΕΛΠΙΔΑ που τους έλεγε να τρέξουν στο Λαϊκό Νοσοκομείο και να ετοιμαστούν για χειρουργείο γιατί το όργανο που περίμεναν βασανιστικά και η ζωή τους έσβηνε μέρα με τη μέρα χωρίς αυτό, βρέθηκε επιτέλους στη ...Λαμία !

Για άλλη μια φορά το περιφρονημένο, "δευτεροβάθμιο" ΓΝ Λαμίας, το παραπαίδι της 5ης ΥΠε. Λάρισας, πρόσφερε Όργανα - Δώρα Ζωής σε αυτούς που τα είχαν ανάγκη.

Για άλλη μια φορά κάποιοι συντοπίτες μας, μέσα στο πένθος και την οδύνη τους για την απώλεια του αγαπημένου τους ασθενούς της ΜΕΘ, έχοντας εμπιστοσύνη κι αναγνωρίζοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν από όλο το προσωπικό της ΜΕΘ για να σωθεί ο άνθρωπός τους, συναίνεσαν στην δωρεά οργάνων του εγκεφαλικά νεκρού πλέον ασθενούς.

Για άλλη μια φορά δεκάδες άνθρωποι, γιατροί και νοσηλευτές του ΓΝ Λαμίας, υπερβάλλοντες εαυτούς και χωρίς κανένα ίδιο όφελος, κάνοντας ένα αγώνα δρόμου για την διατήρηση του δότη και των οργάνων του, συντονίστηκαν με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και δημιούργησαν ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

Οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια του Δότη, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους Συντονιστές Μεταμοσχεύσεων και το προσωπικό της ΜΕΘ, στους γιατρούς και νοσηλευτές του Χειρουργείου καθώς και σε αυτούς του Εργαστηρίου και του Ακτινολογικού και τέλος ένα πλατύ ΧΑΜΟΓΕΛΟ στους συνανθρώπους μας που δέχθηκαν αυτό το ΔΩΡΟ και δεν θα μάθουμε ποτέ το όνομά τους, διαφυλάσσοντας έτσι το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Φίλοι μου, οι εκλογές θα έρθουν και θα περάσουν, και οι επόμενες, θα δημιουργήσουν “νικητές και ηττημένους”, τελικά όμως αυτό που έχει αξία και θα μένει πάντα στο τέλος είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη