Το σχόλιο του Γρηγόρη Ψαριανού για τους αθίγγανους θεατές της ομιλίας Τσίπρα στη Λαμία


Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε, αποκαλώντας την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου «γκομενάκι» και την ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη «σκουπίδι», ο Γρηγόρης Ψαριανός ξαναχτύπησε με αναρτήσεις του στο Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θεωρεί τους Τσιγγάνους αλλοδαπούς.

Αφορμή ήταν η παρουσία Τσιγγάνων  στην προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας στη Λαμία.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολίασε σε σχετική ανάρτησή του περί: «μισθοφόρων αλλοδαπών», ενώ έκανε retweet ανάρτησης, όπου υπήρχε το ειρωνικό σχόλιο: «Η Ελλάδα των πολλών».


Μετά από λίγο ο κ. Ψαριανός κοινοποίησε ένα ακόμη tweet του ίδιου λογαριασμού με σχόλιο που συνέδεε τους Τσιγγάνους με την εγκληματικότητα:

«Η Ελλάδα των ναρκωτικών, των μαϊμού επιδομάτων, της παιδικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης, του παρεμπορίου, των ληστειών, της παρανομίας, της βρώμας και της δυσωδίας, η Ελλάδα που οραματίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς δεν είμαστε μέρος του σχεδίου. Όσοι τους ψηφίσετε, θα έχετε ευθύνη για αυτό».




















greekmoney.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη