Αποχωρεί από την Λαμία ο Παπαϊωάννου


Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της Λαμίας σκέφτεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Προς την έξοδο όπως όλα δείχνουν ωθείται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με την «Live Sport» ο λόγος που ο ίδιος σκέφτεται την απόφαση αυτή, δεν είναι άλλος από το ότι δεν έχει βοήθεια στο ελάχιστο από τις δημοτικές αρχές της Φθιώτιδας με πιο ενδεικτικό το γεγονός ότι τον αγωνιστικό χώρο που διαθέτει το ΔΑΚ τον έχει φτιάξει εξ ολοκλήρου η διοίκηση των «κυανόλευκων».

Παράλληλα σύμφωνα με δημοσιεύματα γίνεται λόγος για περιπέτεια που περνά με την υγεία του το αφεντικό της στερεοελλαδίτικης ομάδας, με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν το τελευταίο χρονικό διάστημα να του έχει συστήσει να απέχει από τα κοινά της ομάδας.

Ο Παπαϊωάννου δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα δεχτεί μεγάλες πιέσεις προκειμένου να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη