Νίκος Σταυρογιάννης: Οι οικογένειες που δίνουν τη μάχη της δημογραφικής ανάτασης, οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, δικαιωματικά αξίζουν την προσοχή και την αμέριστη στήριξη όλων μας


Το δημογραφικό πρόβλημα είναι κοινώς αποδεκτό ότι αποτελεί μεγάλη πληγή για την ελληνική κοινωνία.

Οι οικογένειες που δίνουν τη μάχη της δημογραφικής ανάτασης, οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, δικαιωματικά αξίζουν την προσοχή και την αμέριστη στήριξη όλων μας.

Αξίζουν δίκαιη και όχι ειδική μεταχείριση ως ελάχιστη ανταπόδοση στα όσα προσφέρουν στη χώρα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να διεκδικεί από την πολιτεία περισσότερα μέτρα για την ενίσχυσή τους.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να στεκόμαστε με κάθε δυνατό μέσο στο πλάι των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών σε οικονομικό, επιμορφωτικό και πολιτιστικό επίπεδο αναλαμβάνοντας ολοένα και περισσότερες πρωτοβουλίες στήριξης σε συνεργασία με τους Συλλόγους που τις εκπροσωπούν.

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί!



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη