Ευθύμιος Καραΐσκος: Ύδρευση - Αποχεύτευση


Λαμία - Περήφανη Πόλη ― Ευθύμιος Καραΐσκος


Τα ανεπαρκή αποχετευτικά δίκτυα στις περιοχές επέκτασης και στους περιαστικούς οικισμούς, είναι μια προτεραιότητα που οφείλει να αντιμετωπιστεί ώστε να μην υπάρχουν περιοχές με υποδομές διαφορετικών ταχυτήτων.

Δρομολογούμε άμεσα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, ώστε να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση και να δοθεί λύση στις τοπικές ανάγκες.

Αναλυτικότερα, αναφερόμαστε σε:

  • Έργα ύδρευσης και αποχέτευσης
  • Συγκεκριμένα, προχωρούμε στην ολοκλήρωση της ύδρευσης Λειανοκλαδίου, Αμουρίου, Ζηλευτού, στην ύδρευση Στύρφακας από της πηγές Γοργοποτάμου, στην ολοκλήρωση της αποχέτευσης Λειανοκλαδίου και την επέκταση σε Ζηλευτό και Αμούρι, στην κατασκευή αποχέτευσης στις Μεξιάτες, στους Καμποτάδες και στα πεδινά διαμερίσματα του Δήμου Γοργοποτάμου (Ν. Κρίκελο, Βαρδάτες, Ηράκλεια, Δαμάστα)
  • Επέκταση του συστήματος τηλελέγχου και κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού με στόχο τη μείωση του κόστους λειτουργίας


dialogos.perifanipoli.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη