Παναγιώτης Στασινός: Όχι άλλα χαμένα χρόνια για την Λαμία (video)


Το Δημαρχοκεντρικό μοντέλο απέτυχε παταγωδώς. Οι καιροί απαιτούν συνεργασίες. Φτάνουν τα λόγια,τα ανέφικτα σχέδια και οι μακέτες,τονίζει μιλώντας στον FM-1 ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων με το ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ Παναγιώτης Στασινός.

Με το πλουραλιστικό μας ψηφοδέλτιο απευθυνόμαστε στους δημότες που πλέον δείχνουν ενημερωμένοι,και ζητάμε να μας δώσουν δύναμη για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη όλα όσα πρεσβεύουμε και όσα περιλαμβάνονται στο πλήρες πρόγραμμά μας,τονίζει ο κος Στασινός και δεσμεύεται για ανοιχτές πόρτες στον πολίτη,για ενεργοποίηση όλων των επιτροπών που παραμένουν ανενεργές για διάθεση συνεργασίας με όλους γιατί κανείς δεν περισσεύει σ’αυτή την συστράτευση,για να δοθούν λύσεις για τα προβλήματα της Λαμίας:


lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη