Ευθύμιος Καραΐσκος: Με την χαρά της ικανοποίησης για την δημιουργία μιας Περήφανης ομάδας ανθρώπων, δημοτών και συνεργατών... πανέτοιμους για να προσφέρουν για το κοινό καλό του δήμου μας


Μέχρι σήμερα έχω ανέβει χιλιάδες φορές αυτά τα σκαλοπάτια...

Τα δικαστήρια Λαμίας όλα αυτά τα χρόνια είναι κάτι σαν το δεύτερο σπίτι μου...

Σήμερα όμως ήταν διαφορετικά. Σήμερα ανέβηκα τα ίδια σκαλοπάτια καταθέτοντας τον φάκελο του συνδυασμού μας Λαμία - Περήφανη Πόλη στο Πρωτοδικείο Λαμίας.

Με την χαρά της ικανοποίησης για την δημιουργία μιας Περήφανης ομάδας ανθρώπων, δημοτών και συνεργατών... πανέτοιμους για να προσφέρουν για το κοινό καλό του δήμου μας.

Και είναι μοναδική τιμή για μένα να καταθέτω και επίσημα πλέον ένα υπερπλήρες ψηφοδέλτιο, που και διπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων να είχε, πάλι θα ήταν λίγοι, μπροστά σε όλους εσάς που εκφράσατε την επιθυμία σας να συμμετέχετε.

Σε αυτή την προσπάθεια, υποψήφιοι και μη, έχουμε κοινούς στόχους και κοινή πορεία...

Για μια Περήφανη Πόλη

Για τη Λαμία μας...

Σας ευχαριστώ πολύ !

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη