Το μέλλον του Σαράνοφ και οι συζητήσεις με τη Λαμία


Η σεζόν ολοκληρώθηκε και η Λαμία μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας των μεταγραφικών κινήσεων και των ανανεώσεων ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μπόγιαν Σαράνοφ να βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές της, αλλά τίποτα να μην έχει προχωρήσει όσο παραμένει «θολό» το τοπίο γύρω από την παραμονή του Μάκη Χάβου.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη φετινή σεζόν, παίζοντας σε 19 παιχνίδια στη Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας και κυρίως επιδεικνύοντας απολύτως επαγγελματική εικόνα στην «κόντρα» του με τον Νίκο Μελίσσα, με τον οποίο «μοιράστηκαν» τις συμμετοχές.

Η απόδοσή του προσέλκυσε ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, καθώς και σχετικά δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φθιώτιδας είναι μονοετές. Πάντως οι όποιες «σειρήνες» ήχησαν στα αυτιά του είχαν φιλολογικό πρόσημο, δίχως να έχει μεταφερθεί κάποια πρόταση στον παίκτη, παρά μόνο η καλή γνώμη κάποιων συλλόγων, όπως για παράδειγμα του Άρη.

Ούτως ή άλλως ο ίδιος ο Σαράνοφ δείχνει να περνάει καλά στη Λαμία, με την οποία και θα έχει την πρώτη συζήτηση περί ανανέωσης, όταν κληθεί από τη διοίκηση. Ως τότε ούτε ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να «ψαχτεί» για κάτι άλλο, ούτε έχει κάποια επίσημη πρόταση, ώστε να την εξετάσει.

Κι αυτό το μεταγραφικό ζήτημα, όπως και όλα τα υπόλοιπα αναφορικά με τη Λαμία της σεζόν 2019/20 θα τεθούν υπό διαβούλεση όταν ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή και γίνουν οι επαφές με τον Μάκη Χάβο, αναφορικά με τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη