Ευθύμιος Καραΐσκος: Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας


Λαμία - Περήφανη Πόλη ― Ευθύμιος Καραΐσκος


Παρά την παράδοξη αντίληψη του υπουργείου Παιδείας περί Γεωγραφίας, που εντάσσει τη Λαμία στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η έδρα που δημιουργείται στην πόλη μας παρέχει δυνατότητες ανάπτυξης που δεν πρέπει να αφήσουμε αναξιοποίητες.

Διεκδικούμε περισσότερα για την πόλη μας.
  • Επιμένουμε να στηρίζουμε το σχέδιο για τη δημιουργία πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας και την παραμονή τριτοβάθμιας δομής εκπαίδευσης στη Λαμία. Ωστόσο, άμεσα πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της στέγασης των νέων σχολών, όπως εντάσσεται στη δομή που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Θα συμβάλουμε στην επίλυση των ζητημάτων στέγασης, καθώς και των τεχνικών ζητημάτων.
  • Ενισχύουμε την έρευνα και αναπτύσσουμε έναν νέο μηχανισμό, ο οποίος θα συντονίζεται από τον δήμο Λαμιέων, με στόχο την προσέλκυση ερευνητικών ινστιτούτων και τη δημιουργία κέντρου καινοτομίας. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να γίνει η Λαμία ένα πρότυπο κέντρο πρωτοποριακών ιδεών που θα αποτελέσει και το κατάλληλο περιβάλλον για να μείνει στην πόλη το δημιουργικότερο τμήμα των νέων επιστημόνων μας

dialogos.perifanipoli.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη