-->

Γιώργος Κυριαζόπουλος: Ένα όραμα που θέλει να βγάλει την Λαμία από την …γούρνα και τους Λαμιώτες περήφανους για την πόλη τους


Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί δημότες της Λαμίας,

Το προεκλογικό μου ταξίδι με καπετάνιο τον Παναγιώτη Στασινό φτάνει στο τέλος του. Για μένα προσωπικά που ομολογουμένως έχω ταξιδέψει πολύ στην ζωή μου, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, με έκανε καλύτερο άνθρωπο και πιο υπεύθυνο δημότη. Γιατί άλλο πράγμα είναι να έχεις ένα όραμα κι άλλο πράγμα είναι να εκθέτεις τον εαυτό σου και να ζητάς από τους άλλους, τους πολλούς, να το μοιραστούν, να σε εμπιστευτούν, και να συμμετέχουν στην πραγμάτωσή του.

Ένα όραμα που θέλει να βγάλει την Λαμία από την…γούρνα και τους Λαμιώτες περήφανους για την πόλη τους.

Ένα όραμα, που τουλάχιστον στο μερίδιο που με αφορά, περιλαμβάνει ένα Τριτοβάθμιο Νοσοκομειακό Συγκρότημα, κέντρο αναφοράς για όλες τις δομές υγείας της Περιφέρειας και έδρα Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς, στην υπηρεσία του Λαμιώτη αλλά και κάθε επισκέπτη της πόλης μας.

Με πλήρη λοιπόν συναίσθηση της ευθύνης ζητάω την ψήφο σας – εισιτήριο για το καινούριο ταξίδι με το καράβι του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκύψει από τις κάλπες στις 26 Μαΐου, προς το…. Όνειρο.

Υ.Γ. Αν θέλετε να με στηρίξετε περαιτέρω, παρακαλώ αναρτήστε στο τοίχο σας ή προωθήστε αυτό το μήνυμα στους φίλους και γνωστούς σας. Ενημερώστε τους απλώς ότι είμαι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Στασινό. Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->