Ευθύμιος Καραΐσκος: Επιθέσεις και βανδαλισμοί όπως αυτοί που συνέβησαν σήμερα στο εκλογικό κέντρο των ανθυποψηφίων δημάρχων κ. Κυριακάκη και κ. Στασινού, καθώς και του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Αναγνωστάκη, υπονομεύουν το πολιτικό κλίμα και τον πολιτικό πολιτισμό που όλοι μας έχουμε ανεξαιρέτως καλλιεργήσει καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου


Οι εκλογές είναι πάντα το κορυφαίο γεγονός της δημοκρατίας μας...

Επιθέσεις και βανδαλισμοί όπως αυτοί που συνέβησαν σήμερα στο εκλογικό κέντρο των ανθυποψηφίων δημάρχων κ. Κυριακάκη και κ. Στασινού, καθώς και του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Αναγνωστάκη, υπονομεύουν το πολιτικό κλίμα και τον πολιτικό πολιτισμό που όλοι μας έχουμε ανεξαιρέτως καλλιεργήσει καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τέτοιες πρακτικές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να δυναμιτίσουν την ηρεμία λίγο πριν τις εκλογές της Κυριακής.

Τόσο προσωπικά όσο και εκφράζοντας όλα τα μέλη του συνδυασμού μας ΛΑΜΙΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μας στον κ. Κυριακάκη, δηλώνοντας απερίφραστα την αντίθεσή μας σε κάθε τέτοιου είδους επαίσχυντες ενέργειες.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη