Λαμία: O Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» γιορτάζει την Μητέρα


Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαμιέων και το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, θα γιορτάσουν την μητέρα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Μαΐου το πρωί στις 11.30.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου ΜΑΜΑ των Ελέν Ντελφόρζ και Κεντέν Γκρεμπάν του εκδοτικού οίκου Φουρφούρι σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Επίπεδο.

Συμμετέχουν:

• Αναστασία Φρόντζου-Χρηστίδη Σύμβουλος Σχέσεων, Παιδιού και Οικογένειας, Β.Α. Ψυχολογίας, Επιστ. Συνεργάτης Μ.Ε.Υ. Β΄Παιδ/κής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών, Νοσ/μείο Παίδων ”Π.&Α. Κυριακού”
• Ομάδα αφήγησης ″Ιστορίες με τ΄Αδράχτι”
• Μουσικό Σχολείο Λαμίας με τη βραβευμένη χορωδία AlBaTros
Yπεύθυνη καθηγήτρια Μαρία Παπαποστόλου (μαέστρος), πιάνο Εμμανουέλλα Μαυρή
• Χορωδία 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του Φιλανθρωπικού Συλλόγου.

Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού θεάτρου λουλούδια και όμορφες συνθέσεις θα διατίθενται από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον ΄Ανθρωπο», προσφορά ανθοπωλείων και φυτωρίων.

Σας περιμένουμε όλους σ΄αυτή τη γιορτή αγάπης και προσφοράς στη ΜΑΝΑ!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη