Λαμία: Γέφυρες επιστροφής από Μπεχαράνο


Μπορεί Ντάνι Μπεχαράνο και Λαμία να τα "έσπασαν" πριν από μία εβδομάδα, αλλά ο 25χρονος Βολιβιανός μέσος έριξε γέφυρες επαναπροσέγγισης και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ομάδα της Φθιώτιδας πλέον συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η συνάντηση που είχε ο Ντάνι Μπεχαράνο με τους διοικούντες την ομάδα της Λαμίας απέβη άκαρπη πριν από δύο εβδομάδες. Φαινόταν μάλιστα, ότι ο Βολιβιανός θ' αποχωρούσε οριστικά από την ομάδα της Φθιώτιδας καθώς η ρήξη για την ανανέωση της συνεργασίας τους ήταν βαθιά.

Τις τελευταίες, ωστόσο, ημέρες ο 25χρονος έχει ρίξει γέφυρες επαναπροσέγγισης με τη Λαμία. Ακόμη, ωστόσο, δεν υπάρχει συμφωνία.

Ο Μπεχαράνο, τον οποίον θέλει στο ρόστερ ο Μάκης Χάβος, επιθυμεί η συνεργασία των δύο πλευρών να έχει ξανά μονοετή ορίζοντα, η ομάδα όμως θέλει διετή.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το ενδεχόμενο ο Νοτιοαμερικανός να συνεχίσει στη Λαμία συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη