Το άκυρο του Μπεντινέλι κρατάει «ζεστό» του Μπερτόλιο στη Λαμία


Το SDNA γράφει για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην ομάδα της Φθιώτιδας, με επίκεντρο την θέση του δημιουργικού μέσου στο ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Τόμας Μπεντινέλι δεν είπε το «ναι» στη Λαμία, έπειτα απ΄την λύση της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Κι αυτό σημαίνει πως οι Φθιώτες θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του κεντρικού άξονα της μεσοεπιθετικής γραμμής.  

Εκτός πάλι κι αν ο Φακούντο Μπερτόλιο (φωτ.) έπειτα από την έρευνα αγοράς που κάνει εντός κι εκτός Ελλάδας το τελευταίο διάστημα, συν τω χρόνω καταλήξει στο συμπέρασμα πως… «σαν τη Λαμία δεν έχει» και υπογράψει την επέκταση συμβολαίου που του έχει προταθεί εδώ και καιρό.

Όχι πάντως με τα χρήματα που ζήτησε σε πρώτο χρόνο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μιλάει με πολλές ομάδες αυτή την περίοδο. Παρεμπιπτόντως μέχρι και ελληνική ομάδα της β΄κατηγορίας έφτασε στο κατώφλι του.

Επί του παρόντος πάντως, ο Αργεντινός δημιουργικός μέσος εξακολουθεί να ψάχνεται δεξιά και αριστερά για ένα πιο υψηλό συμβόλαιο από αυτό που του΄χει προτείνει η Λαμία για την κοινή πορείας τους και την επόμενη σεζόν.

Κι αν δεν τον βρει, τότε δεν αποκλείεται στο τέλος να συνεχίσει («αμετάθετος») στη Λαμία.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη