Ο Γιάννης Σαρακιώτης για το αφορολόγητο


Γιάννης Σαρακιώτης: «Επιστέγασμα διαρκών προσπαθειών η αποτροπή μείωσης του αφορολογήτου»

Στην υπερψήφιση της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης για την αποτροπή της μείωσης του αφορολογήτου αναφέρθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης με δήλωσή του:

«Η παρούσα κοινοβουλευτική περίοδος ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας προς όλους τους πολίτες. Η υπερψήφιση της νομοθετικής πρωτοβουλίας για την αποτροπή της μείωσης του αφορολογήτου διαψεύδει όλα τα αρνητικά σενάρια της προηγούμενης περιόδου και θέτει επί τάπητος το βασικό ερώτημα της επόμενης ημέρας: Πως οραματιζόμαστε την Ελλάδα του 2020; Από την πλευρά μας αποδείξαμε ότι αφήνουμε πίσω τη δύσκολη μνημονιακή περίοδο και είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά με όλους τους πολίτες, για όλους τους πολίτες.»

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη