Παναγιώτης Ιακωβής: Οι Πολίτες τιμωρούν. Σκληρά


Οι Πολίτες τιμωρούν. Σκληρά.
______________________

Επί πολλά χρόνια το παγιωμένο σύστημα του δικομματισμού κυβέρνησε και βούλιαξε την Πατρίδα κυρίως μέσω των μηχανισμών της Ευνοιοκρατίας (θυμόμαστε όλοι για παράδειγμα τις βρωμερές δανειοδοτήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), της Οικογενειοκρατίας (η Ιατρική Σχολή είναι δύο - τρία σόγια) και της Συνδικαλιστοκρατίας (οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας που είχαν τις τύχες της Πατρίδας στα χέρια τους).

Οι Πολίτες, τιμώρησαν σκληρά το κόμμα του κ. Λαλιώτη και του κ. Βενιζέλου, αλλά κυρίως έχουν σε πλήρη ανυποληψία τα Στελέχη του, ακόμα κι όταν μιλούν σωστά.

Έδωσαν παράταση ζωής στη γαλάζια παράταξη και εξέλεξαν το κυβερνών κόμμα με σκοπό να επαναφέρει την αξιοκρατία, την τιμιότητα και την σοβαρότητα στη διακυβέρνηση. Απεδείχθη ότι το κυβερνών κόμμα απέτυχε σε αυτούς τους στόχους. Γέμισε τον τόπο ευνοικρατικούς διορισμούς, κολλητηλήκια, τρολλ, 0,60, σόγια, έβγαζε μεταθέσεις με τους ψεκασμένους του Πάνου, διέλυσε κάθε έννοια σοβαρού διαλόγου και τον αντικατέστησε με την - "θα σε στείλω στον Εβρο" - επιβολή.

Μία από τα ίδια...

Το αποτέλεσμα θα είναι "σοκ και δέος" από τους κυρίαρχους Πολίτες, οι οποίοι ως επί το πλείστον δεν έχουν, ούτε τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν lumpen στοιχεία. Αυτά τα lumpen στοιχεία, κακώς κατά τη γνώμη μου προσπαθεί να οικειοποιηθεί το κυβερνών κόμμα, διότι έχουν αναχρονιστικά, ακραία οπορτουνιστικά και ασταθή χαρακτηριστικά. Δεν δύναται, κανείς, να στηριχθεί στην κινούμενη άμμο των lumpen παραβατικών στοιχείων. "Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες".
Ούτε όμως, θα γλυτώσουν τα γαλάζια παιδιά αν συνεχίσουν το βιολί που έμαθαν πριν χρόνια στην νεολαία. Κολλητοί, βύσμα, μπίζνα με κρατική επιχορήγηση, γιάπης με το μπαμπά να σιγοντάρει και όλο το σόϊ στο PR του κόμματος.

Αν δεν προσέξουν θα έχουν την τραγική μοίρα των πράσινων. Θα γίνουν το συνώνυμο της διαφθοράς και κανείς δεν θα τους ακούει ακόμα και όταν θα έχουν δίκιο. Δοκιμάστε να προφέρετε το όνομα παλαιού πράσινου θείου βρέφους. Και δείτε τις γκριμάτσες. Κανείς δεν τους υπολογίζει πια. Ας προσέξετε λοιπόν...

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη