Ο ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020:

Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3/7 στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, ενώ θα προηγηθούν οι καθιερωμένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Την Δευτέρα 15/7, η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου μέχρι την Πέμπτη 27/7 θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο «Montana».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Καρπενήσι θα γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια στο κεντρικό γήπεδο του Καρπενησίου, το πρώτο την Παρασκευή 21/7 με αντίπαλο την Μικτή της ΕΠΣ Ευρυτανίας και το δεύτερο την Τετάρτη 26/7 με τον ΝΠΣ Βόλος.

Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό την Κυριακή 4/8 με την ΑΕΛ στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η ομάδα μας θα δώσει 3 ακόμη φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες και οι ώρες έναρξης των αναμετρήσεων θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη