Λαμία: Ανανεώνει με Βάντερσον


Η Λαμία βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον 34χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, γι' ακόμη μία σεζόν.

Κάτοικος Φθιώτιδας θα μείνει πιθανότατα και την επόμενη σεζόν ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι. O 34χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λαμία.

Την περυσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ομάδας 26 φορές στο πρωτάθλημα και πέντε στο κύπελλο. Οι κυανόλευκοι θέλουν πρώτα να τελειώνουν με την ανανέωση συνεργασίας παικτών που ήδη ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας κι έπειτα να προχωρήσουν σε προσθήκες.

Ανοικτές παραμένουν οι υποθέσεις των Μπόγιαν Σαράνοβ, αλλά και των υπόλοιπων Νοτιοαμερικανών (Μπαράλες, Μπερτόγλιο, Μπεχαράνο), οι οποίες όμως παρουσιάζουν δυσκολίες. Προσπάθεια γίνεται να παραμείνει στο ρόστερ ο Ασούμπρε, το πιθανότερο είναι ότι θα φύγει ο Τομάς.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη