Παναγιώτης Στασινός: Ελπίζω να το διαβάσουν τα πολλά παιδιά που προσπαθούν να κάνουν «σώμα» παίρνοντας αναβολικά στεροειδή...


Ελπίζω να το διαβάσουν τα πολλά παιδιά που προσπαθούν να κάνουν «σώμα» παίρνοντας αναβολικά στεροειδή...

«Είναι μια εξομολόγηση με πολλούς αποδέκτες, αθλητές που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς μυών, ερασιτέχνες αθλητές που έχουν την προοπτική της καριέρας, gym junkies που τους ενδιαφέρει η φιγούρα, αλλά και καθοδηγητές – προπονητές που κουράρουν δίνοντας αναβολικά στεροειδή σε πολύ κόσμο!

O Γιατρός καρδιολόγος που επικουρεί τον Γιώργος Τουλιάτο του συνταγογράφησε β-αναστολείς (φάρμακα β-αποκλειστών για την καρδιά) διότι παρατηρήθηκε υπερτροφία της αριστερής κοιλίας LVH ( το πάχος της αριστερής κοιλίας είναι 13mm με όριο τα 11 ) αποτέλεσμα της χρήσης AAS ανδρογόνων αναβολικών στεροειδών και GH – αυξητικής ορμόνης που κατά βάση έπρεπε να ελαχιστοποιηθούν στην καθημερινή τους χρήση.

(Σημ BS :Η εμφάνιση υπερτροφίας στην αριστερή κοιλία μας φέρνει σε υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου!)»

https://www.bodyandstyle.net/?p=64399&fbclid=IwAR0gvVuTUr60Og2aF7FGlpLPyxHCx5gQ73xn5VjX9sfhbyDXkao6wGaejZ4

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη