Λαμία: Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες - 8ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ»


ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες - 8ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ   «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ» σε δύο group σύμφωνα με την προκήρυξη, που διοργανώθηκαν από την Σκακιστική Ακαδημία Λαμίας  για το έτος 2019.

Πρωταθλητής Λαμίας στο Α group για το 2019 είναι ο αθλητής NACI IGLI και στο Β  group η αθλήτρια  ΚΑΛΤΑΜΠΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και στους εθελοντές μας, που βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης

Το επόμενο σκακιστικό μας ραντεβού είναι το 9th OPEN CHESS TOURNAMENT- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2019,  οι αγώνες του οποίου ξεκινούν την Πέμπτη 29 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο Country Club Hotel & Suites στο Μικρό  Χωριό Ευρυτανίας και  ολοκληρώνονται την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη. Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τον  ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ,  το FOR-MAT και την ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.  

Μέχρι τότε σας ευχόμαστε ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Γραμματεία
Σκακιστικής Ακαδημίας Λαμίας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη