Περιμένει στη γωνία για Ντέλετιτς η Λαμία


Την απόκτηση του Μίλαν Ντέλετιτς από την ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο εξετάζει η Λαμία.

Παίκτες προκειμένου να καλύψει τα κενά του ρόστερ της, τα οποία είναι αρκετά αναζητά η Λαμία.

Πρόθεση των ανθρώπων της διοίκησης και πιο συγκεκριμένα του μεγαλομετόχου των «κυανόλευκων» Πανουργιά Παπαϊωάννου είναι να αποκτηθούν ακόμα 1-2 παίκτες πριν από την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι και ο Μίλος Ντέλετιτς που ανήκει στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με το «Sportime» ο Σέρβος εξτρέμ μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει μέρος στις προπονήσεις της Ένωσης, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιο του με την Λάρισα.

Ωστόσο ο ίδιος θα ταξιδέψει στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου και θα αξιολογηθεί από τον Μιγκέλ Καρντόσο για το εάν θα μείνει στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» ή όχι. Σε περίπτωση που τελικά ισχύσει το δεύτερο, τότε η ομάδα της Φθιώτιδας θα χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ προκειμένου να τον πάρει δανεικό για έναν χρόνο.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη