Νέα πτυχία και διπλώματα από το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας


           Πτυχία και Διπλώματα έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας σε σπουδαστές και σπουδάστριές του που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους. Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στην αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου απονεμήθηκαν τα πτυχία και διπλώματα Βιολιού και Κιθάρας, αντίστοιχα, στους σπουδαστές:
  • Κωνσταντίνο Μαργαρίτη – Πτυχίο Βιολιού, με τον βαθμό «Λίαν Καλώς» (τάξη Τσέφα Αντονέλας).
  • Γεώργιο Παπαδόπουλο – Δίπλωμα Κιθάρας, με τον βαθμό «Λίαν Καλώς» (τάξη Κουτσοθόδωρου Φώτη).
  • Αθανάσιο Κωστόπουλο – Δίπλωμα Κιθάρας, με τον βαθμό «Άριστα» (τάξη Κουτσοθόδωρου Φώτη).

          Την Τρίτη 25 Ιουνίου, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας απένειμε Πτυχία Ανώτερων Θεωρητικών Μαθημάτων (Τμήμα Αντίστιξης - τάξη κ. Βασιλείου Κίτσου), στους σπουδαστές :
Λαμπρινή Ματάτση – Πτυχίο Αντίστιξης, με τον βαθμό «Άριστα».

Στυλιανή Φούρλα – Πτυχίο Αντίστιξης, με τον βαθμό «Άριστα».

           Οι απολυτήριες εξετάσεις των Σχολών Βιολιού, Κιθάρας και Ανώτερων Θεωρητικών μαθημάτων (Τμήματος Αντίστιξης), πραγματοποιήθηκαν ενώπιον εξεταστικής επιτροπής, που ορίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την υπ.αριθ.201375/4007/1620/1138/5-6-2019 απόφαση.

           Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας απένειμε Αποφοιτήριο Αρμονίου στη Ναταλία Κρεμεζή, με το βαθμό «Άριστα» (τάξη Παπαδογιάννη Θοδωρή).

            Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας συγχαίρει τους σπουδαστές του και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη