Τσικνής: «Στόχος της Λαμίας η γρήγορη παραμονή»


Για τους στόχους της Λαμίας ενόψει της νέας σεζόν μίλησε στην κλήρωση της Super League 1 ο αντιπρόεδρος των Φθιωτών, Σάκης Τσικνής.

Μετά το τέλος της κλήρωσης του πρωταθλήματος ο εκπρόσωπος της Λαμίας στη διαδικασία αναφέρθηκε στην περσινή πορεία του συλλόγου, αλλά και στις φιλοδοξίες ενόψει της επόμενης, κρατώντας χαμηλά τον πήχη.

«Πέρυσι κάναμε μία ομολογουμένως εξαιρετική χρονιά και πιστεύουμε ότι θα βαδίσουμε και φέτος στο ίδιο μοντέλο. Αν και είναι πιο λίγες οι ομάδες και περισσότερα τα παιχνίδια. Με τύχη και υγεία οι ποδοσφαιριστές πιστεύω θα καταφέρουμε τους στόχους μας.

Σίγουρα η γρήγορη παραμονή έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα θα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος κι όσο παραπάνω ανεβούμε και πιο γρήγορα, θα είναι καλύτερα για εμάς. Η κλήρωση είχε κάτι καινούριο και θετικό. 

Τα δύο πρώτα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο είναι στην έδρα μας τα οποία είναι δύσκολα παιχνίδια, ανταγωνιστικά παιχνίδια και θα είναι προς το καλύτερο για την ομάδα μας».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη