Συνελήφθησαν δυο άτομα για κλοπή σε οικία στη Λαμία


Άμεση σύλληψη (2) ημεδαπών, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, για κλοπή σε οικία στη Λαμία

Συνελήφθησαν, χθες (12-07-2019) μεσημβρινές ώρες στη Λαμία, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της ιδίας Υπηρεσίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 45 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ο 21χρονος παραβίασε οικία 56χρονης, αφαιρώντας από το εσωτερικό της χρηματικό ποσό, πλην όμως τράπηκαν σε φυγή με τον 45χρονο που τον ανέμενε έξωθεν αυτής, καθώς έγιναν αντιληπτοί από την 56χρονη, η οποία μόλις είχε επιστρέψει στην οικία της.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν άμεσα τον 45χρονο, πλησίον της οικίας και τον συνέλαβαν, ενώ λίγη ώρα μετά, στο πλαίσιο εκτεταμένων αναζητήσεων, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας και ομοίως συνελήφθη ο 21χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε νομότυπα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη