Ο (new entry) Ρόσα του Ατρόμητου, η Λαμία και ο Νταμπίζας!


Το SDNA γράφει το παρασκήνιο της μεταγραφής του Βραζιλάνου μεσοεπιθετικού στην ομάδα του Περιστερίου.

Το Περιστέρι και ο Ατρόμητος αποτελούν τον δεύτερο εν Ελλάδι σταθμό της καριέρας του Φάρλεϊ Ρόσα έπειτα από την θητεία του (2016-18) στον Παναιτωλικό.


Διάστημα στο οποίο συστήθηκε στο εγχώριο ποδοσφαιρικό κοινό και «έφτιαξε» καλό όνομα στην ελληνική αγορά.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα κυκλοφορεί για τα επόμενα δύο χρόνια με το αστέρι του Ατρόμητου στο στήθος.

Για την ιστορία πάντως, εκτός από τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» την περίπτωση του Ρόσα «σκάλισαν» ακόμα δύο σουπερλιγκάτες ομάδες απ΄την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος απ΄την Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας.

Στη Λαμία ο κόουτς Μάκης Χάβος γνωρίζεται πολύ καλά με τον Ρόσα απ΄την περίοδο της κοινής θητείας τους στον Παναιτωλικό.

Ωστόσο το κασέ του παίκτη ξεπερνούσε τα οικονομικά «κυβικά» της ομάδας απ΄την Φθιώτιδα και έτσι η περίπτωσή του εγκαταλείφθηκε στην πορεία απ΄τον Έλληνα τεχνικό.

Για τον Βραζιλιάνο παίκτη ψάχτηκε κάποια στιγμή και ο Νίκος Νταμπίζας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Κι ας μην βγήκε προς τα έξω.

Ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» όταν έμαθε τις ετήσιες απολαβές (400.000 ευρώ) του παίκτη στην Αλ Ετιφάκ, δεν έδειξε («ζεστό») ενδιαφέρον να μπει σε μεγάλα παζάρια για την πτώση της τιμής του και με…φόντο την προοπτική της μεταγραφής στο «τριφύλλι».

Και κάπως έτσι, ο Ατρόμητος βρέθηκε να «παίζει μπάλα» μόνος του από Ελλάδα μεριά για τον Ρόσα, καταφέρνοντας στο τέλος να αλλάξει δαχτυλίδια μαζί του.

Όχι πάντως με τα χρήματα που έπαιρνε απ΄τους «κελεμπίες» ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, αλλά κάτι λιγότερα απ΄τα μισά.

Παρεμπιπτόντως, τα πράγματα στη Σαουδική Αραβία δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα περίμενε ο Ρόσα όταν το περασμένο καλοκαίρι άφηνε το Αγρίνιο.

Με την Αλ Ετιφάκ αγωνίστηκε σε όλα κι όλα 8 παιχνίδια με συνολικό χρόνο μόλις 239 λεπτά και την τελευταία επίσημη συμμετοχή του να καταγράφεται στις 29 Δεκεμβρίου 2018 (έπαιξε ως αλλαγή για 6 λεπτά κόντρα στην Αλ Ιτιχάντ).

Και για αυτό άλλωστε ο Ρόσα δεν έδειξε καμία διάθεση να συνεχίσει στην Σαουδική Αραβία, στρέφοντας τις κεραίες του εκ νέου προς Ελλάδα μεριά απ΄την στιγμή που ο Ατρόμητος μπήκε δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησής του.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη