O Θανάσης Μιχελής για τις εκλογές


Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι σαφές. Ο Ελληνικός λαός επαναφέρει στη διακυβέρνηση της χώρας τη ΝΔ με αυτοδυναμία και ταυτόχρονα διατηρεί το ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση με υψηλό ποσοστό, μακράν της στρατηγικής ήττας που επιδίωκαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Η πολιτική της ΝΔ είναι διακηρυγμένη και γι΄ αυτό δεν έχουμε αυταπάτες. Μένει στη δυνατότητα σθεναρής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ και των συνδικάτων ώστε να διατηρηθούν οι
όποιες κατακτήσεις υπήρξαν στην προηγούμενη τετραετία.

Οφείλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Φθιώτιδας που είτε με την ψήφο τους είτε με τον καλό τους λόγο στήριξαν την προσπάθειά μου.

Συγχαίρω το βουλευτή μας κ. Σαρακιώτη Γιάννη για την εκλογή του και του εύχομαι δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της η κοινοβουλευτική μας ομάδα.

Προσδοκώ και θα συμμετέχω, όπως επί χρόνια έκανα, σε μια αναδιοργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και του ευρύτερου πολιτικού χώρου, ως βασικό πόλο αντίστασης στη νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη