Η ματιά του ΠΑΣ Λαμία για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό 1-1


Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2019-2020 η Λαμία πήρε θετικό αποτέλεσμα στο ΔΑΚ, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄με το Ρόμανιτς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 33΄με πέναλτι του Μακέντα σε χέρι του Πλιάτσικα το οποίο ο διαιτητής Σκουλάς χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR για να το υποδείξει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σάλιακας (92’ Τσούκαλος, Αντέτζο, Βύντρα, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Ρόμανιτς (76’ Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (62’ Βασιλόγιαννης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Δώνης (82’ Μπουζούκης), Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης (60’ Μολό), Κουρμπέλης, Πούγγουρας.

*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε 1΄ σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη της Κ17 της Λαμίας Μάριου Λέτσου.










Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ:

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη