Φυτεία με 1.600 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε περιοχή της Φθιώτιδας (φωτογραφίες - video)


Φυτεία με 1.600 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε περιοχή του δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας Φθιώτιδας

Έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών της φυτείας

Φυτεία με 1.600 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε στον Παρνασσό και συγκεκριμένα σε ορεινή και δύσβατη περιοχή του δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας Φθιώτιδας.


Η φυτεία, που εκτεινόταν σε επτά επίπεδα και εντός της οποίας υπήρχαν δύο παρατηρητήρια, τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση και χθες στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Λαμίας, των ΟΠΚΕ και της ΟΕΠΤΑ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, καθώς και των ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, τα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από δύο έως και τριών μέτρων, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στον χώρο της φυτείας εντοπίστηκαν δύο αυτοσχέδιες δεξαμενές νερού, διάφορα σκαπτικά εργαλεία και λάστιχα για πότισμα.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.


www.naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη