«17η Γιορτή Ρυζιού 2019» στην Ανθήλη την Παρασκευή 30 Αυγούστου




           Ο Δήμος Λαμιέων και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης σας προσκαλούν στη «17η Γιορτή Ρυζιού 2019» που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2018 στην Κοινότητα Ανθήλης.

             Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:30 με δημοτική βραδιά που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ανθήλης. Τραγουδούν: Γιάννης Κατσίγιαννης, Λάμπρος Σκάρλας, Δάφνη Νικολάου και στο κλαρίνο ο Πάνος Κοτρώτσος.

            Το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 10:30 οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου παίδων Ανθήλης – Μώλου, αθλητικές δραστηριότητες και παραδοσιακά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

            Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου η ημέρα περιλαμβάνει ποδηλατοδρομία και κουκλοθέατρο με ώρα έναρξης 18:00.

            Η «17η Γιορτή Ρυζιού 2019» θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Walter Packard και το βράδυ στις 20:30 με παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων:
του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ανθήλης,

  • της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων,
  • του Λαογραφικού Συλλόγου Τρικάλων “Θεριστάδες”,
  • του Πολιτιστικού Συλλόγου Ματαράγκας Αγρινίου,
  • του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλεσίνας και
  • του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καλλίχορος» Λαμίας.

Συμμετέχει ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη