Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 

         Θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον καθένα και την καθεμία από εσάς που επιτύχατε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μετά από αδιάκοπη προσπάθεια χρόνων. Σήμερα ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο γεμάτο με γνώσεις, εμπειρίες και νέες ευκαιρίες. Είμαστε υπερήφανοι γι' εσάς, τους αυριανούς επιστήμονες που είστε απαραίτητοι για την ανοδική πορεία της πατρίδας μας.

           Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στα παιδιά που δεν κατάφεραν αυτήν τη φορά το στόχο τους. Η εισαγωγή σε κάποια ανώτατη σχολή δεν είναι μονόδρομος επιτυχίας. Υπάρχουν πάντα εξίσου σημαντικές ευκαιρίες και εναλλακτικοί δρόμοι για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, φτάνει να έχουμε ισχυρή θέληση και πίστη στις δυνάμεις μας.

           Εύχομαι σε όλους να έχετε καλή αρχή στο μοναδικό αυτό ταξίδι που λέγεται ενήλικη ζωή. Να τολμάτε, να προσπαθείτε και να επιμένετε δίχως να απογοητεύεστε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη