-->

Φιλικός αγώνας: Απόλλων Λάρισας – Λαμία 2-2 (φωτογραφίες)


Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η Λαμία σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας το βράδυ του Σαββάτου (10/8) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου προηγήθηκε στο 38′ με τον Τομάς με πλασέ και με βολέ του Δημούτσου στο 59′ διπλασίασε τα τέρματα του.

Προς το τέλος του παιχνιδιού, με τις πολλές αλλαγές και την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με αποτέλεσμα στο 89′ ο Καμπερης με αριστερό βολέ να μειώσει σε 1-2 και στο 90′ ο Μεζινι με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρας, Κουρτεσιωτης, Σουλιώτης, Καρατασιος, Χατζής, Τασιουλης, Κοντοθανασης, Σιφναίος, Λιταινας, Ζήση.

Έπαιξαν και οι Γκουντρουμπης, Ναζίμ, Κουλπας, Μπρεμπος, Μπιμαι, Βαγενάς, Νυκταρης, Λουκάς, Καμπερης, Κακαμης, Γαρυφαλλοπουλος, Καψάσκης, Κοσμίδης, Καρδαμης, Μεζινι.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Βαντερσον, Βύντρα, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Τομάς, Καραμάνος, Τουράμ.

Έπαιξαν και οι Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Καραγιάννης Αλ., Ράμος, Ρόμανιτς, Κωστίκας, Βλαχομήτρος, Αντέτζο, Νικολόπουλος, Καραγιάννης Χρ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Κ17 του ΠΑΣ Λαμία, Μάριου Λέτσου.

*Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό την Κυριακή 18/8 στις 19:45 με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο στο ΔΑΚ Λαμίας.










www.lamia1964.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->