Στην ΕΡΤ η Λαμία με μειωμένα λεφτά


Κανονικά θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 1 το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως υποστήριξε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Διαψεύσθηκαν οι Κασσάνδρες που ήθελαν να μη ξεκινάει το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τόσο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όσο και τους προέδρους της Super League 1 και 2 που χειρίστηκαν το ζήτημα αυτό, αλλά και τα στελέχη των ομάδων», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Αυγενάκης, ο οποίος πρόσθεσε: 

«Βεβαίως, υπάρχει μια τελευταία συνεννόηση με τον Πολιτικό Προϊστάμενο της ΕΡΤ, τον κ. Πέτσα και φυσικά με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα. Προσωπικά είχα ξεκαθαρίσει ότι λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος δεν θα δημιουργήσουμε εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς. Είναι βέβαιο ότι πολλοί έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους με μια σειρά χρημάτων που είχε προβλεφθεί ότι θα ελάμβαναν. Αυτά τα χρήματα θα είναι μειωμένα. Την τελική διαπραγμάτευση την κάνουν οι ίδιοι μέσω της ΕΡΤ και φυσικά της επιτροπής που δουλεύει πάνω στο θέμα αυτό, με επικεφαλής τον κ. Πέτσα».

Από την τοποθέτηση του υφυπουργού προκύπτει ότι η ΕΡΤ θα μεταδώσει τους εντός έδρας αγώνες του Αρη, του Ατρόμητου, του Παναιτωλικού, της Ξάνθης και της Λαμίας. Οι 5 ΠΑΕ έχουν συμβόλαιο με το δημόσιο κανάλι, αλλά θα εισπράξουν λιγότερα χρήματα από τα συμφωνηθέντα, όπως ανέφερε ο Αυγενάκης.

Χωρίς τηλεοπτική στέγη παραμένει ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ. Και οι δύο ομάδες τα είχαν βρει με την ΕΡΤ πριν από τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, αλλά η νέα κυβέρνηση αποφάσισε να μην ισχύσει η συμφωνία. 

www.documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη