Ακυρώθηκε το φιλικό Λαμία - ΑΕΛ «για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας»


Η Λαμία ανακοίνωσε τη ματαίωση του φιλικού με την ΑΕΛ την Κυριακή (04/08), έπειτα από τα «πυρά» που εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας κατά του συλλόγου.

Οι δυο ομάδες επρόκειτο να αγωνιστούν σε φιλικό προετοιμασίας στο ΔΑΚ Λαμίας την Κυριακή (04/08), όμως το πρόγραμμα ανατράπηκε έπειτα από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τους «κυανόλευκους», αλλά και τον ιδιοκτήτη τους, Πανουργιά Παπαϊωάννου. 

Όπως ανακοίνωσε η Λαμία, το φιλικό αναβάλλεται για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας και κάλεσε τους φιλάθλους να προσέλθουν από τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ και να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Τηλεοπτικά: Ποιος έχει υπογράψει τι;

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως απόψε (20:30) η διοίκηση της ΠΑΕ συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ, με αφορμή τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά δικαιώματα και την πρόταση της ΕΡΤ για «ψαλίδι» 45%.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας των δύο ομάδων ακυρώνεται το προγραμματισμένο για την Κυριακή 4/8 φιλικό ανάμεσα στην Λαμία και την ΑΕΛ. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο μπορούν από τη Δευτέρα να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας να τους επιστραφούν τα χρήματά τους.

www.gazzetta.gr
Από το Blogger.