Επαφές ΠΑΟΚ – Βόλου για δανεισμό του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία Μελίσσα


Είναι πλέον πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μαγνησίας μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών

Ο Μελίσσας συμμετείχε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, ωστόσο λογίζεται ως τρίτος πορτιέρο, πίσω από τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι επιτελείς του Δικεφάλου, δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μελίσσα με την μορφή του δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια ο ικανός γκολκίπερ και να διατηρηθεί σε ετοιμότητα.

Θυμίζουμε πως ο Μελίσσας είχε κάνει μία πολύ καλή σεζόν στην Λαμία την περσινή αγωνιστική περίοδο και είναι σαφές πως πρέπει να έχει παραστάσεις από την Superleague. Εάν μείνει στον ΠΑΟΚ, θα είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να διεκδικήσει φανέλα βασικού. Οι επαφές συνεχίζονται και άμεσα αναμένονται αποτελέσματα.

www.metrosport.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη