Βαρούχας: «Πέναλτι σε βάρος Ολυμπιακού και Λαμίας» (vid)


Ξεκάθαρος ήταν ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, αναφορικά με τις δύο φάσεις που σημάδεψαν την 1η αγωνιστική της Superleague 1.

Θέση για τις δύο φάσεις που αλλοίωσαν αποτελέσματα στους αγώνες Λαμία – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης πήρε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην «Αθλητική Κυριακή».

Για το τράβηγμα στον Μπαράλες στο «Γ. Καραϊσκάκης», είπε… «Δεν έχει σημασία αν η μπάλα έχει φτάσει. Υπάρχει ένα τράβηγμα, υπάρχει παράβαση, υπάρχει πέναλτι. Tην ώρα που φεύγει η μπάλα από το φάουλ ο Μπαράλες μπορεί να είναι σε θέση οφσάιντ, όμως η μπάλα δεν πηγαίνει εκεί. Άρα ο παίκτης δεν κάνει συμμετοχή για να καταλογιστεί το οφσάιντ. Δεν είχε καμία συμμετοχή στην φάση στην συγκεκριμένη περίπτωση».

Όσο για την επαφή της μπάλας με το χέρι του Λουκά Βύντρα εντός περιοχής στο ματς των «πράσινων», ο καθηγητής διαιτησίας ξεκαθάρισε πως ο διαιτητής Σκουλάς κακώς δεν υπέδειξε την παράβαση.

Δείτε το βίντεο:


olaprasina1908.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη