Αντωνίου: «Το 1-0 μας έριξε την ψυχολογία και ήρθε από αδράνεια»


Ο προπονητής της Λαμίας στάθηκε στα λάθη των παικτών του, τις δύο αναγκαστικές αλλαγές των Πλιάτσικα και Σάλιακα αλλά και στην πίεση του Ολυμπιακού στο 2ο μέρος.

Ο Σωτήρης Αντωνίου επισήμανε για:

Το ματς: Ήταν από τα πιο δύσκολα ματς που κληθήκαμε να παίξουμε. Για αρκετά σημαντικό διάστημα είχαμε καλή παρουσία. Εάν στο α' μέρος οι φορ μας είχαν πιο καλές κάθετες κινήσεις θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Δεν κλειστήκαμε. Μας πήγε πίσω η αλλαγή του Πλιάτσικα. Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός άλλαξε σχήμα και φόρτωσε τα άκρα του. Εκεί έπαιξε ρόλο πάλι η αλλαγή του Σάλιακα λόγω τραυματισμού. Μία στιγμή αδράνειας οδήγησε στο πρώτο γκολ και μετά έπεσε η ψυχολογία μας. Μετά παίζουμε με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρέπει να πάρουμε το πρώτο τρίποντο και νομίζω ότι μας αδικούν τα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος στην Ευρώπη.

Την εικόνα της Λαμίας: Όταν δέχεσαι πίεση από ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και σχετικά με το αμυντικό κομμάτι πρέπει να πηγαίνεις καλά. Εμείς το κάναμε αυτό. Εάν είχαμε πιο καλή κίνηση μπροστά, όπως είπα πριν θα διεκδικούσαμε κάτι άλλο. 

Τον στόχο της ομάδας του: Η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη