Έφη Γρίβα: Σήμερα είναι μόλις 10 Σεπτεμβρίου και στο τηλέφωνο του συλλόγου δεχτήκαμε καταγγελίες για δηλητηριάσεις ζώων σε Κουβέλα, Κομποτάδες, Δομοκό. Κι ακόμα δεν έχει αρχίσει το κρύο


Τα σκυλάκια των διακοπών και ο σκληρός χειμώνας που τα περιμένει είναι το θέμα που προκύπτει κάθε φθινόπωρο.

Ζώα που τα φροντίσαμε,τα αγαπήσαμε αλλά δεν μπορούμε σχεδόν ποτέ να υιοθετήσουμε. Που μένουν ξαφνικά μόνα να αντιμετωπίσουν την πείνα,το κρύο,τη μοναξιά...

Σήμερα είναι μόλις 10 Σεπτεμβρίου και στο τηλέφωνο του συλλόγου δεχτήκαμε καταγγελίες για δηλητηριάσεις ζώων σε Κουβέλα, Κομποτάδες, Δομοκό. Κι ακόμα δεν έχει αρχίσει το κρύο.

Ας προσπαθήσουμε να τα προστατεύσουμε πιέζοντας τους δήμους να βάλουν ταΐστρες,ταΐζοντας εμείς οι ίδιοι όσα μπορούμε στις χειμερινές μας αποδράσεις ,προωθώντας για υιοθεσία τα μωρά και καταγγέλοντας αυτούς που εγκαταλείπουν τα ζωάκια τους ή ρίχνουν φόλες.

Μη μένετε αμέτοχοι. Το λίγο του καθενός μπορεί να φέρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη